Rachel Smink

Mijn naam is Rachel Smink ik ben 31 jaar en ik kom uit Hulshorst.

Ik ben werkzaam achter de bar en in de bediening bij Dorpshuis de Wieken in Hulshorst, daarnaast ben ik de afgelopen 10 jaar vrijwilliger bij de buurtvereniging in Hulshorst. Ik organiseer vooral kinderactiviteiten en de jaarlijkse spooktocht waarbij ik de samenwerking krijg van de voetbalvereniging van Hulshorst.

Begin dit jaar ben ik benaderd door Henry Stulen met de vraag; Zou jij niet bij Gemeentebelang willen komen? Daar heb ik uiteraard over nagedacht. Want waarom een gemeentelijke politieke partij en waarom Gemeentebelang?

Heel simpel eigenlijk, ik wil graag de belangen behartigen van de Hulshorsters en dat werkt heel goed bij een gemeentelijke politieke partij. Daarbij was Gemeentebelang de partij die het beste bij mij past omdat, deze partij niet rood niet blauw is, maar zeker niet kleurloos. Religie of niet dit maakt niks uit. Gemeentebelang is maatschappelijk betrokken en realiseert veel doelstellingen. Anders gezegd Gemeentebelang staat dicht bij de inwoners van de gemeente Nunspeet.