Martin Juffer

Mijn naam is Martin Juffer.
55 jaar jong en geboren en getogen als een rasechte Nunspeter.
Inmiddels 35 jaar getrouwd met Gerrie en oprecht trotse vader en opa van 3 kinderen en (bijna) 5 kleinkinderen.
Beroepsmatig werk ik al langer dan 35 jaar in het sociale domein. In de hulpverlening heb ik diverse doelgroepen en verschillende functies gehad. De laatste 7 jaar werkzaam in de maatschappelijke opvang en beschermd wonen.
Het is bijna 3 jaar geleden dat ik betrokken ben geraakt bij de lokale politiek. Als echte Nunspeter wilde ik graag meer betrokken raken bij de politiek en graag meedenken over veel zaken die ons als burger raken. Daarom stel ik mij graag verkiesbaar voor de komende gemeenteraadsverkiezing en wel bij De lokale partij die het meest bij mij past. Gemeentebelang!
Wie ben ik nou echt?
Iemand die zich soms in de nesten kan werken omdat ie zegt wat ie denkt. Altijd opkomt voor kwetsbaren en onorthodox naar oplossingen kan zoeken. Passende en individuele oplossingen die er echt toe doen. Geen regelvolgende routes doorlopen maar kijken wat echt nodig is en vervolgens slagvaardig handelen.
Mijn ervaringen met de Nunspeetse politiek in het algemeen en die van Gemeentebelang in het bijzonder zijn overwegend positief. Vanuit een bepaalde bevlogenheid sluit ik mij daarom graag aan voor de komende 4 jaar en hoop op uw steun als het gaat om een  raadszetel zodat ik uw belang namens Gemeentebelang kan behartigen.