Martin Juffer

Mijn naam is Martin Juffer, 57 jaar jong en geboren en getogen als een rasechte Nunspeter.
Inmiddels 35 jaar getrouwd met Gerrie en oprecht trotse vader en opa van 3 kinderen en (bijna) 5 kleinkinderen.
Beroepsmatig werk ik al langer dan 35 jaar in het sociale domein. In de hulpverlening heb ik diverse doelgroepen en verschillende functies gehad. De laatste 9 jaar werkzaam in de maatschappelijke opvang en beschermd wonen. Sinds 2015 betrokken als vrijwillig voorzitter van Stichting kringloop de Cirkel. Duurzaam Verbinden is mijn motto in meerdere opzichten.

Het is ruim 4 jaar geleden dat ik betrokken ben geraakt bij de lokale politiek. Als echte Nunspeter wilde ik graag meer betrokken raken bij de politiek en graag meedenken over veel zaken die ons als burger raken. Na de verkiezingen in maart 2018 waar Gemeentebelang zeer goede zaken heeft gedaan ben ik toegetreden als raadslid. Inmiddels al redelijk ingewerkt en zit ik stevig in een aantal dossiers van de commissie Maatschappij en Middelen. Mijn lijfspreuk is dat ‘dwarsliggers de rails bij elkaar houden’ probeer ik in de raad ook gestalte te geven.

Wie ben ik nou echt? Iemand die zich soms in de nesten kan werken omdat ie zegt wat ie denkt. Altijd opkomt voor kwetsbaren en onorthodox naar oplossingen kan zoeken. Passende en individuele oplossingen die er echt toe doen. Geen regelvolgende routes doorlopen maar kijken wat echt nodig is en vervolgens slagvaardig handelen. Mijn ervaringen met de Nunspeetse politiek in het algemeen en die van Gemeentebelang in het bijzonder zijn overwegend positief. Vanuit mijn bepaalde bevlogenheid wil ik mij graag op mijn eigen wijze blijven inzetten. Zeker voor allen die net iets anders functioneren dan wij met elkaar afgesproken hebben.