Mark van de Bunte

Samen sterker

Gemeentebelang zijn wij samen en het is een bijzondere eer daar onderdeel van uit te maken. In 2010 heb ik mij als lid aangemeld bij Gemeentebelang en kwam ik in de redactie van ons verenigingsblaadje: Het Klaverblad. Anno 2019 zit ik nog steeds in de redactie en mag ik ook actief zijn in het bestuur van de vereniging en als wethouder voor Gemeentebelang.

Als geboren en getogen Nunspeter heb ik mij aangesloten bij Gemeentebelang omdat ik de gemeente Nunspeet wil delen met iedereen. Ongeacht geloof, ras of geaardheid moet de gemeente Nunspeet een gemeente zijn waar iedereen de kans krijgt zichzelf te zijn. Want wij kunnen veel van elkaar leren door met elkaar samen te werken aan een gemeente waar iedereen trots op is.

En samenwerken gaat niet altijd van een leien dakje, maar dat maakt het juist uitdagend. Zolang wij maar open en transparant naar elkaar zijn en iedereen de ruimte geven. En dat doet Gemeentebelang, want bij ons is iedereen welkom. Het draait bij ons echt om uw belang. En daarom is Gemeentebelang voor mij de schakel naar een gemeente Nunspeet waar iedereen zich thuis voelt.