Mark van de Bunte

Ik ben Gemeentebelanger! Jij toch ook?

Mijn naam, mijn achtergrond en mijn geloofsovertuiging doen er niet toe. Wellicht een wat rare inleiding, want vaak begint iemand te vertellen over zichzelf met naam en toewijding voor een bepaalde groep, sport of vereniging. Bij Gemeentebelang gaat het niet om een groep, het gaat niet om de belangen van een deel van de inwoners. Het gaat om u, het gaat om jou en het gaat om mij. Dat is de reden dat ik actief Gemeentebelanger ben.
Samen is ons startpunt. Wij zijn graag in gesprek. Door samenwerking en verbinding zijn wij tot grootse dingen in staat. De gemeente Nunspeet is niet de bruisende stad, maar wel een avontuurlijk dorp met goede voorzieningen. En samen houden wij de voorzieningen op peil voor iedereen en is het mogelijk een sprankelende gemeente te zijn waar een ieder zich thuis voelt.
Gemeentebelang zet zich in voor lokale politiek van en voor alle inwoners van Nunspeet. Kortom: handelen in het algemeen belang van de gemeente. Iedereen in staat stellen om in vrijheid te wonen, werken en recreëren in onze gemeente, daar loop ik hard voor.
Loop jij daar ook warm voor? Kijk op www.gemeentebelang-nunspeet.nl voor meer informatie en word lid!

Wie zijn de mensen achter Gemeentebelang?
Toch nieuwsgierig naar de mensen achter Gemeentebelang? Kijk op onze site bij ‘wie zijn wij’ en daar staat ook mijn naam: Mark van de Bunte. In 2010 heb ik mij als lid aangemeld bij Gemeentebelang. Inmiddels ben ik 27 jaar en actief in de steunfractie en het bestuur. Als geboren en getogen Nunspeter vind ik dat de gemeente Nunspeet leefbaar voor iedereen moet zijn. En wat is dan een leefbaar Nunspeet?
Een leefbaar Nunspeet is een gemeente waar iedereen de kans krijgt zichzelf te zijn. Want wij  kunnen veel van elkaar leren, elkaar inspireren en met elkaar samenwerken. Mijn ervaring is dat iedereen (en niet een bepaalde groep of individu) daar enorm veel voor terugkrijgt.

Samen staan wij sterker
Samenwerking is het bundelen van individuele krachten, van ieders afzonderlijke kwaliteiten en achtergronden. En samenwerken gaat niet altijd van een leien dakje, maar dat maakt het juist uitdagend. Zolang wij maar open en transparant naar elkaar zijn. Voor mij is  Gemeentebelang de schakel naar een leefbaar Nunspeet en ik hoop daar mijn steentje aan bij te dragen. Ook meedenken en werken aan de toekomst van Nunspeet? De deur staat bij Gemeentebelang altijd open. Laten we elkaar opzoeken en samenwerken!