Marc Konings

Even voorstellen: Marc Konings, 56 jaar geleden geboren in Den Haag. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd in Rotterdam en woon inmiddels een kleine 20 jaar in Nunspeet. Door mijn werk in de advieswereld en als zelfstandig ondernemer heb ik veel gereisd en ben ik (te)veel verhuisd. Het is voor eerst in mijn leven dat ik ergens zolang gewoond heb en ik voel hier dan ook echt thuis en ben ook van plan nog heel lang van deze schitterende omgeving en unieke gemeente te blijven genieten.

Ik vind het steeds belangrijker (dat heeft vast ook met de leeftijd te maken) wat in en voor mijn directe omgeving te doen. Daarom wil ik graag via de lokale politiek mijn steentje bij dragen aan het nog mooier en aantrekkelijker maken van onze gemeente voor alle inwoners, ondernemers en recreanten.

In mijn optiek is lokale politiek belangrijk en interessant. Het staat dicht bij de burgers en heeft heel direct invloed op onze leefomgeving en ons welzijn. Aangezien de samenleving van ons allemaal is moet de lokale politiek dan ook faciliteren dat verder gebouwd  kan worden aan een  gemeente waar we samen graag willen wonen, werken en recreëren en waar iedereen mee kan doen onafhankelijk van religie, politieke voorkeur, geaardheid en ras.

Lokale politiek kan echt het verschil maken als je voldoende passie, energie kennis en kunde inbrengt. Dat is nou net waar Gemeentebelang al jarenlang voor staat en wat mij enorm aanspreekt. Het lokale belang staat volledig centraal en wordt niet vermengd met landelijke vraagstukken en richtlijnen. De cultuur van doen wat je zegt, samenwerken en samenleven zit in de genen van de vereniging. Iedereen is bij Gemeentebelang dan ook welkom en kan meedoen. Kijk ook maar eens op onze website www.gemeentebelang-nunspeet.nl.

Ik zou zeggen: laten we samen zorgen dat Gemeentebelang haar rol van betrouwbare coalitiepartner kan blijven spelen en voor ons allen verder kan werken aan de gemeente Nunspeet.

Ik span me er graag voor in!