Floortje Zwinkels

Mijn Gemeentebelang.
Het avontuur begon voor mij eind 2014. Ik had een Facebookberichtje voorbij zien komen over de speakers corner van Jong Gemeentebelang. Dit leek me interessant en ik ben samen met mijn zusje, Kiki naar de avond toe gegaan. Het bleek een succes! We hebben ons allebei aangemeld bij Gemeentebelang!
De reden dat ik mij heb aangemeld is eigenlijk heel simpel. Ik vind politiek interessant! Door me aan te melden kon ik mijn interesse niet alleen van buitenaf volgen, maar werd ik zelf een klein onderdeeltje ervan! Ik vind het leuk dat ik als ‘jong’ Gemeentebelanger betrokken word in vergaderingen en mijn mening kan geven over onderwerpen die voor de jeugd belangrijk zijn. Dingen als werken en wonen bijvoorbeeld. Ook vind ik het gezellig om mee te doen met de activiteiten waar Gemeentebelang mee aan meedoet. De keiler is daar een leuk voorbeeld van. Wat een dag, wat een team! Top!
Op dit moment staat Gemeentebelang voor mij op een iets lager pitje omdat mijn opleiding weer is gestart en ik in een drukke periode zit met werk. Dat kan ook bij Gemeentebelang. Maar zodra we weer iets leuks kunnen gaan doen, zal ik er zeker bij zijn!