Edward Koers

Even voorstellen: Mijn naam is Edward Koers, 45 jaar oud en geboren en getogen in  Nunspeet. Na een aantal jaren in Hulshorst te hebben gewoond, woon ik sinds kort weer met mijn vrouw en twee kinderen in Nunspeet.

Na de HAVO en de MTS ben ik in de technisch sector gaan werken. Dit doe ik overigens nog steeds. Niet meer in een machinefabriek als CNC-frezer of werkvoorbereider, maar tegenwoordig als docent werktuigbouwkunde op ROC RijnIJssel in Arnhem.

Als twintiger had ik niet zoveel met politiek. Vond ik maar suf geleuter. Zo rond mijn dertigste, en dat is in dezelfde periode dat ik me met een vervolgopleiding ben gaan bezighouden, is deze denkwijze definitief over boord gegaan. Wijsheid komt met de jaren zullen we maar zeggen.

Politiek en zeker lokale politiek doet ertoe. Vond ik leuk hoor, dat schoppen tegen heilige huisjes, maar je bereikt er zo weinig mee.  Om deze reden ben ik sinds maart 2016 lid van de steunfractie. Wil je iets bereiken, dan zul je dit samen moeten doen. Dus veel praten met belanghebbenden en zoeken naar een gemeenschappelijk deler (= consensus /poldermodel) dat in het belang is van Nunspeet, Elspeet, Vierhouten en/of Hulshorst. Hier draait gemeentepolitiek om en dat vind ik leuk. Dat maakt Gemeentebelang ook zo leuk.  Man of vrouw, gelovig of niet-gelovig, hetero of niet-hetero, een linkse of rechtse politieke voorkeur, het maakt niet uit, want binnen Gemeentebelang is iedereen gelijk en ieder onderwerp is bespreekbaar. En dan hoeven wij ons ook nog niet te houden aan de richtlijnen van de landelijk opererende politiek partijen…… Wij zijn dus met vier zetels gewoon de progressiefste vertegenwoordiging in de Nunspeetse gemeenteraad.

Ben je in voor een gemeente die o.a. veel aandacht besteedt aan de ontwikkeling van horeca, sport, cultuur, duurzaamheid en gelijke kansen voor jong en oud, stem  dan op 21 maart 2018 op Gemeentebelang. Ik zal ieder geval mijn best voor jou doen om deze doelen te behalen.

Laten we eerlijk zijn, vier zetels zijn te weinig en dat verdienen we niet. Stem Gemeentebelang, gewoon doen!