Danny Vis

Ik ben Gemeentebelanger! Jij toch ook?

Gemeentebelang zet zich al 70 jaar in voor de lokale politiek. Zoals de naam het al zegt, het belang van de gemeente. Niet gedreven door kleur, landelijk moederpartijen, geloof, maar van alle inwoners van de gemeente voor alle inwoners van de gemeente. Dat is wat Gemeentebelang zo krachtig maakt. Al jaren een betrouwbare coalitiepartner in de gemeente Nunspeet, zowel vroeger, nu en in de toekomst. En dat is hetgeen wat mij zo aanspreekt bij Gemeentebelang en waarom ik me bij Gemeentebelang thuis voel.

Kort over mijzelf. Ik ben Danny Vis en geboren en getogen in Nunspeet. Als Penningmeester en Bestuurslid houd ik mij bezig met de zaken naast de politiek. Hierdoor kan de fractie zich focussen op het politieke aspect en zorgen wij dat alles daarom heen soepel verloopt. Denk daarbij aan de ledenadministratie, financiën, werkbezoeken inplannen, promotie etc.

Daarnaast zit ook vanuit Gemeentebelang in de organisatie van de Nunspeetse Heideloop en de Nunspeetse Lentetocht. Met deze twee evenementen bieden wij een sportieve dag aan. De Heideloop kenmerkt zich door de bloeiende heide en bij de Lentetocht gaan we door de diverse mooie natuuromgevingen die onze gemeente rijk is. Hiermee laten we zien hoe uniek de natuur is binnen onze gemeente. Wij zijn de ambassadeurs van onze eigen gemeente.

De beide evenementen worden volledig georganiseerd en uitgevoerd door Gemeentebelangers. Iedere keer weer is het een prachtig om te zien hoe een ieder zich inzet om het evenement tot een succes te maken. We doen het met elkaar en samen bezorgen we de deelnemers en onszelf een super mooie dag.

Daarom is bovenstaande hetgeen wat voor mij Gemeentebelang zo uniek maakt. Gemeentebelang luistert naar de inwoners, het is de stem van de inwoners, organiseert evenementen maar doet ook mee aan evenementen. Samen zorgen we voor een mooie, vitale gemeente.

Ben je geïnteresseerd of wil je lezen wat Gemeentebelang de afgelopen jaren heeft bereikt voor de Gemeente Nunspeet neem dan een kijkje op onze website.