Corrie Jansen

Wie is die Gemeentebelanger?

Ik ben Corrie Jansen, lid van Gemeentebelang en sinds 2014 raadslid voor Gemeentebelang in onze gemeenteraad. In 1966 geboren en opgegroeid in Hulshorst, nu wonende in Nunspeet. Ik geniet vaak al wandelend of fietsend van onze mooie gemeente maar ga ook graag een dag met mijn motor op pad. Verder ben ik “nana” van twee lieve kleinkinderen waar ik graag tijd mee doorbreng en ik ben mantelzorger voor familieleden.

Raadslid voor Gemeentebelang
Vanuit mijn betrokkenheid bij mijn omgeving ben ik bij Gemeentebelang in de steunfractie terecht gekomen. Na een inwerkperiode ben ik bij de verkiezingen van 2014 als raadslid in de gemeenteraad gekomen. Ik vind het ontzettend leuk om dit te mogen doen en daarom zult u mij ook vaak tegenkomen in onze gemeente.

Volksvertegenwoordiger mogen zijn
De belangrijkste rol van een raadslid is volksvertegenwoordiger zijn. Daarom vind ik het belangrijk om zichtbaar te zijn zodat inwoners uit onze gemeente mij, ons weten te vinden als zij vragen, problemen of goede ideeën hebben. Ik heb mij vooral verdiept in de portefeuille wonen, een belangrijk onderwerp in onze gemeente. Door mee te denken en kritische vragen te stellen proberen wij het landelijke beleid zo toe te passen dat het optimaal uitpakt voor onze gemeente en haar inwoners.

Lokale politiek voor iedereen!
Het fijne om voor Gemeentebelang in de raad te mogen zitten is dat dit niet voor een groep of een gedeelte van onze inwoners is maar voor eenieder uit onze gemeente. Gelukkig zijn wij ook vanuit de kernen vertegenwoordigd en met een groot aantal fractie en steunfractieleden zodat wij goed de tijd hebben om onze taken uit te voeren. Dit blijkt ook wel uit het overzicht van de gerealiseerde punten die in deze periode behaald zijn. (zie het overzicht op onze site; https://www.nunspeet-gemeentebelang.nl/)

Verder vind ik het prettig dat wij geen regeltjes en zaken opgelegd krijgen vanuit een landelijke partij. Wij weten wat goed voor onze omgeving is en daar wil ik mij voor inzetten.