Corrie Jansen

Wie is die Gemeentebelanger?
Ik ben Corrie Jansen, lid van Gemeentebelang en ik draai nu bijna 1 periode mee als raadslid voor Gemeentebelang in onze gemeenteraad om ons dorp vitaal en aantrekkelijk te houden met voldoende voorzieningen. Omdat wij ons met lokale politiek bezig houden hoeven wij geen rekening te houden met landelijke speerpunten van een partij maar kunnen echt doen wat goed voor u is!

Raadslid voor Gemeentebelang.
Vanuit het gevoel van betrokkenheid bij mijn omgeving ben ik bij Gemeentebelang in de steunfractie terecht gekomen. De wereld draait tenslotte niet alleen om jezelf maar ook om een ieder om je heen. Na een inwerk periode ben ik bij de verkiezingen van 2014 als raadslid in de gemeenteraad gekomen.

Volksvertegenwoordiger mogen zijn.
De belangrijkste rol van een raadslid is volksvertegenwoordiger zijn. Daarom vind ik het belangrijk om zichtbaar te zijn zodat inwoners uit onze gemeente mij, ons weten te vinden als zij vragen, problemen of goede ideeën hebben.
Ik heb mij vooral verdiept in de portefeuille wonen, een belangrijk onderwerp in onze gemeente. Door mee te denken en kritische vragen te stellen proberen wij het landelijke beleid zo toe te passen dat het optimaal uitpakt voor onze gemeente en haar inwoners.

Lokale politiek voor iedereen!
Het fijne om voor Gemeentebelang in de raad te mogen zitten is dat dit niet voor een groep of een gedeelte van onze inwoners is maar voor een ieder uit onze gemeente. Gelukkig zijn wij ook vanuit de kernen vertegenwoordigd en met een groot aantal fractie en steunfractieleden zodat wij goed de tijd hebben om onze taken uit te voeren. Dit blijkt ook wel uit het overzicht van de gerealiseerde punten die in deze periode behaalt zijn. (zie het overzicht op onze site; https://www.nunspeet-gemeentebelang.nl/ )

Wilt u meer van mij weten? u vindt mijn gegevens op onze website:

Corrie Jansen