Gemeentebelang Nunspeet

Gemeentebelang Nunspeet organiseert woensdagavond 12 februari een themabijeenkomst “onze leefomgeving mooi of een zooi?” om met de inwoners van gedachte te wisselen over de invloed van de regionale duurzaamheidsplannen op onze directe leefomgeving. De media staan er vol van: politici en wetenschappers die maatregelen voorstellen om onze leefomgeving duurzamer te maken en te behouden voor de toekomst. In juni moet er een plan in Den Haag liggen waarin onze regio laat zien hoe ze invulling gaat geven aan het opwekken van duurzame energie. Zonnepaneelvelden, windmolenparken of energielandgoederen;  wat zijn de kansen en mogelijkheden?

Meldt u zich aan voor deze themabijeenkomst door onderstaand formulier in te vullen.

Naam

Woonplaats

E-mail*

Aantal personen (namen opgeven bij 'Overige opmerkingen')

Overige opmerkingen

Mogen wij u op de hoogte houden over Gemeentebelang Nunspeet via e-mail?
 Ja Nee

De themabijeenkomst vindt 12 februari plaats in landgoedhotel Villa Vennendal, vennenpad 5 te Nunspeet en begint om 19.30.

Nieuws

Gemeentebelang blij met realisatiebeluit stationsomgeving · 3 juni 2020

“Zo snel mogelijk realisatie project Stationsomgeving!” Zo heeft Gemeentebelang dit verwoord in haar verkiezingsprogramma. Afgelopen donderdagavond is het definitieve besluit unaniem door de raad genomen. Gemeentebelang heeft zich vele jaren hard gemaakt voor een goede, toekomstbestendige oplossing die veiligheid, doorstroming en een uitnodigende entree biedt voor Nunspeet.  

Lees meer

Ondernemen · 2 juni 2020

Zoals bekend zijn een levendig centrum en een bloeiende recreatiesector cruciaal om Nunspeet vitaal te houden. Helaas hebben we de laatste tijd moeten meemaken het straatbeeld er zonder actieve ondernemers er echt heel anders uitziet. Lege winkelstraten,  gesloten campings, bijna geen kop koffie te krijgen! Gelukkig zien wij dat veel […]

Lees meer

Streefpunten

Afspraken gemaakt om te komen tot minder administratieve lasten voor ondernemers en modern toezicht, ook vergunningverlening is versimpeld. Er is nieuw eenduidig reclamebeleid gekomen, met meer mogelijkheden om de open ruimte fraai te houden. Succesvol bij de landelijke overheid gelobbyd om schijnconstructies tegen te gaan. Geen verdringing op de arbeidsmarkt door valse concurrentie. Nog meer veilige loop –en fietsroutes naar scholen: veiligheid voor onze kinderen.