Gemeentebelang Nunspeet

Gemeentebelang Nunspeet organiseert woensdagavond 12 februari een themabijeenkomst “onze leefomgeving mooi of een zooi?” om met de inwoners van gedachte te wisselen over de invloed van de regionale duurzaamheidsplannen op onze directe leefomgeving. De media staan er vol van: politici en wetenschappers die maatregelen voorstellen om onze leefomgeving duurzamer te maken en te behouden voor de toekomst. In juni moet er een plan in Den Haag liggen waarin onze regio laat zien hoe ze invulling gaat geven aan het opwekken van duurzame energie. Zonnepaneelvelden, windmolenparken of energielandgoederen;  wat zijn de kansen en mogelijkheden?

Meldt u zich aan voor deze themabijeenkomst door onderstaand formulier in te vullen.

Naam

Woonplaats

E-mail*

Aantal personen (namen opgeven bij 'Overige opmerkingen')

Overige opmerkingen

Mogen wij u op de hoogte houden over Gemeentebelang Nunspeet via e-mail?
 Ja Nee

De themabijeenkomst vindt 12 februari plaats in landgoedhotel Villa Vennendal, vennenpad 5 te Nunspeet en begint om 19.30.

Nieuws

Gemeentebelang geeft gift aan Stichting Historisch Museum Elspeet · 23 oktober 2020

Vereniging Gemeentebelang heeft een gift van 300 euro gegeven aan de Stichting Historisch Museum Elspeet. Bestuurslid Dick Hazeleger kreeg de cheque overhandigd van Danny Vis en Jolanda van Tol namens de organisatie van de Nunspeetse Heideloop. De 12e Nunspeetse Heideloop, georganiseerd door de Vereniging Gemeentebelang, was een succesvol evenement. En […]

Lees meer

Gemeentebelang praat met Samoza over brandgevaar en duurzaamheid · 21 oktober 2020

Nunspeet – De fractie van Gemeentebelang Nunspeet heeft in september een werkbezoek gebracht aan camping Samoza in Vierhouten. Er is onder andere van gedachten gewisseld over de plannen van de veiligheidsregio om de aanrijtijden bij een natuurbrand te verlengen en over de inspanningen die Samoza doet in het kader van […]

Lees meer

Streefpunten

Afspraken gemaakt om te komen tot minder administratieve lasten voor ondernemers en modern toezicht, ook vergunningverlening is versimpeld. Er is nieuw eenduidig reclamebeleid gekomen, met meer mogelijkheden om de open ruimte fraai te houden. Succesvol bij de landelijke overheid gelobbyd om schijnconstructies tegen te gaan. Geen verdringing op de arbeidsmarkt door valse concurrentie. Nog meer veilige loop –en fietsroutes naar scholen: veiligheid voor onze kinderen.