Gemeentebelang Nunspeet

Gemeentebelang Nunspeet organiseert woensdagavond 12 februari een themabijeenkomst “onze leefomgeving mooi of een zooi?” om met de inwoners van gedachte te wisselen over de invloed van de regionale duurzaamheidsplannen op onze directe leefomgeving. De media staan er vol van: politici en wetenschappers die maatregelen voorstellen om onze leefomgeving duurzamer te maken en te behouden voor de toekomst. In juni moet er een plan in Den Haag liggen waarin onze regio laat zien hoe ze invulling gaat geven aan het opwekken van duurzame energie. Zonnepaneelvelden, windmolenparken of energielandgoederen;  wat zijn de kansen en mogelijkheden?

Meldt u zich aan voor deze themabijeenkomst door onderstaand formulier in te vullen.

Naam

Woonplaats

E-mail*

Aantal personen (namen opgeven bij 'Overige opmerkingen')

Overige opmerkingen

Mogen wij u op de hoogte houden over Gemeentebelang Nunspeet via e-mail?
 Ja Nee

De themabijeenkomst vindt 12 februari plaats in landgoedhotel Villa Vennendal, vennenpad 5 te Nunspeet en begint om 19.30.

Nieuws

Uitkomsten themabijeenkomst aangeboden · 21 februari 2020

Nunspeet – Gemeentebelang heeft de uitkomsten van de door hen georganiseerde themabijeenkomst ‘onze leefomgeving mooi of een zooi?’ aangeboden aan wethouder Jaap Groothuis. Met inwoners, belangengroepen en politici is tijdens de themabijeenkomst gediscussieerd over de duurzaamheidsplannen op de directe leefomgeving. De deelnemers waren blij dat bij deze bijeenkomst ook de […]

Lees meer

Leefomgeving mooi of zooi? · 14 februari 2020

Nunspeet – Gemeentebelang heeft op 12 februari een themabijeenkomst onder de titel ‘onze leefomgeving mooi of een zooi?’ georganiseerd. Met inwoners, belangengroepen en politici is gediscussieerd over de duurzaamheidsplannen op de directe leefomgeving. Door de inleidende sprekers vanuit de gemeente Nunspeet en een expert die ervaring heeft met een wijk […]

Lees meer

Streefpunten

Afspraken gemaakt om te komen tot minder administratieve lasten voor ondernemers en modern toezicht, ook vergunningverlening is versimpeld. Er is nieuw eenduidig reclamebeleid gekomen, met meer mogelijkheden om de open ruimte fraai te houden. Succesvol bij de landelijke overheid gelobbyd om schijnconstructies tegen te gaan. Geen verdringing op de arbeidsmarkt door valse concurrentie. Nog meer veilige loop –en fietsroutes naar scholen: veiligheid voor onze kinderen.